Кадър Факти.бгИзненадваща кандидатура за президент. На обществото е познат като експертът,

...
Кадър Факти.бгИзненадваща кандидатура за президент. На обществото е познат като експертът,
Коментари Харесай

Издигат Росен Миленов за президент

Кадър Факти.бг

Изненадваща кандидатура за президент. 

На обществото е прочут като специалистът, който разкрива незаконните афери за контрабанда, злоупотреби при публични поръчки, концесии, евросредства и други схеми на ръководещите

Инициативен комитет издига Расен Миленов като самостоятелен претендент за президентските избори наесен. Бившият чиновник на НСБОП и ДАНС е един от най-активните жители у нас и бе флагман на митингите през миналото лято, съобщи Факти.

На обществото е прочут като специалистът, който разкрива незаконните афери за контрабанда, злоупотреби при публични поръчки, концесии, евросредства и други схеми на ръководещите, като се стартира още през далечната 2011 година със случая „ Мишо Бирата ", касаещ непозволени дейности на някогашния министър председател Бойко Борисов.

Негова гражданска интензивност се осъществя и в инициирането на референдуми през 2019 година - локален за София по отношение на презастрояването и злоупотребите с общинските средства и през 2020 година - народен за облекчение на изискванията за осъществяване на референдуми, инициирани от жители.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР